Martoni PVC Csatorna cső

Martoni dréncsövek letölthető ismertetők és teljesitmény nyilatkozatok

MARTONI DRÉNCSŐ SZAKVÉLEMÉNY letöltés

MARTONI SN8 - DN.200 x 5 9 360 letöltés

MARTONI SN8 - DN.160 x 4 7 220 -letöltés

MARTONI SN8 - DN.160 x 4 7 360 -letöltés

MARTONI SN8 - DN.200 x 5 9 220 -letöltés

Martoni KGEM PVC csövek ismertető

A Martoni préselt PVC csövek alkalmasak talajvízszint-szabályozásra, talajvíz- és szennyvízelvezetésre, szikkasztásra. A vízbeeresztő perforációk mérete és kiosztása a vízáteresztés igényei szerint szabályozható felszín alatti öntözésre.A PVC-U csövek narancssárga színben kaphatók, de rendelésre szürke színben is elérhetők.

 

A Martoni PVC-U alapanyagból készült drén/szennyvízcsövek és idomok csapadékvíz, ill. szennyvíz elvezető rendszerek építésére lettek kifejlesztve , ahol d1 =110-220 mm külső átmérőig a folyadék hőmérséklete tartósan nem haladja meg a 60°C, d1 =250-500 mm külső átmérőig a 40°C-t, valamint nem tartalmazhat olyan anyagokat, amelyeknek a PVC-U ill. a gumigyűrűs kötések nem képesek ellenállni. A gyártó az MSZ EN 1401-1:2009 szabvány szerint gyártott kemény PVC-U csatornacsöveiből alakítja ki dréncsöveit SN4, SN8, SN16 merevségi osztályban. A talajvízszint-szabályozás és elvezetés esetén a lefektetett csőhálózat a talajtípus függvényében geotextíliával burkolható, ami megakadályozza a csőhálózat eliszaposodását és az arra hajlamos talajtípusok kimosódását.

A kemény PVC-U csövek, csőidomok a szabványoknak megfelelő idomokkal szerelhetők, melyek szintén megvásárolhatóak telephelyünkön.   A csőrendszerbe csak olyan összetételű talajvíz és szennyvíz vezethető, amely a kemény PVC csövet, idomokat és azok gumigyűrűs tömítésének anyagát nem támadják. 

Martoni dréncsövek felhasználási területei

A kemény PVC-U anyagú kör keresztmetszetű dréncsövek talajvízszint szabályozására, talajvíz és szennyvíz elvezetésére, valamint felszín alatti öntözésre és szikkasztásra használhatóak. Különböző réselési kialakításban rendelhetők a csövek ami 120°,220° és 360° réseléssel vannak ellátva igény szerint. Kiválóan alkalmazhatóak vasúti alépítmények esetén amely megfelel az MSZ EN 1401 szabványoknak!

A Martoni rendszer előnyei

tűzálló
forró és agresszív vízzel szemben ellenálló
korrózióálló
belső felülete sima
minősége ellenőrzött és szabályozott (DIN 4262-1:2001)

Az átmérő szerinti méretválaszték 32 mm-től 160 mm-ig terjed. A csövek, idomok, és kiegészítők széles választéka minden igényt kielégít, és lehetővé teszi, hogy a Martoni dréncső más anyagból készült rendszerhez is csatlakoztatható legyen.

A vízbeeresztő perforációk mérete és kiosztása a vízáteresztés igényei szerint szabályozható.

Galéria

képleirás

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

kg pvc csövek

KGEM PVC csövek

kg pvc csövek